Adaptacije

Kontaktiraj

Osnovna djelatnost našeg poduzeća su

  • adaptacije stanova

  • poslovnih prostora

  • kupaonica

  • i drugi građevinski radovi.

Osnovna djelatnost našeg poduzeća su adaptacije stanova, poslovnih prostora,

kupaonica i drugi građevinski radovi.

Adaptacije stanova, poslovnih prostora i kupaonica

Adaptacija je prije ili kasnije nužnost svakog stambenog ili poslovnog objekta iz više razloga. To mogu biti dotrajalost samog objekta, potrebitost adaptacije radi prenamjene objekta ili rasporeda prostorija. Često se mijenjaju životne potrebe, potreba za dodatnim prostorom ili sobama, a kupovina većeg stana često je svima teško dostupna. Adaptacijama postojećeg životnog prostora možemo uvelike poboljšati naše življenje i boravak u našem stanu, kući ili poslovnom prostoru. Također zbog sve veće cijene nekretnina mnogi se ljudi odlučuju kupovati starije stanove po nižim cijenama. To se često pokazuje i bolje rješenje nego kupovina novog stana, jer se u velikom broju slučajeva pokazalo da su stanovi građeni prije petnaest i više godina kvalitetnije izgrađeni nego novi stanovi. Kupovinom starijeg stana i njegovom adaptacijom dobiva se novi i kvalitetniji stan. Prednost u adaptaciji je mogućnost samostalnog planiranja adaptacije, odabira materijala, načina izvedbe radova, te u konačnici poboljšanja funkcionalnosti stambenog prostora. Ovdje za Vas imamo rješenje. Među mnogobrojnim uslugama pružamo adaptacije stanova, poslovnih prostora i kuća po sistemu ključ u ruke, sa garancijom na izvedene radove i kompletnu adaptaciju. Prednost adaptacije po sistemu ključ u ruke, je brzina i kvaliteta izvedbe radova. Prilikom adaptacije stanova koje su povjerene na više izvođača ili poduzeća, adaptacija se oduži i traje predugo, izvan svih očekivanja, a znamo da svi žele što prije useliti u novi dom. Također adaptacijom po sistemu ključ u ruke dobiva se kompletna garancija na izvođenje svih radova, što nije slučaj kod pojedinačnih izvođača radova, koji često za nekvalitetan rad krive druga poduzeća i druge izvođače radova.

Adaptacije po sistemu ključ u ruke

U stanu provodimo veći dio života i želimo se u njemu osjećati udobno, želimo da nam stan bude funkcionalan kako bi nam poboljšao kvalitetu život. Kako bi to sve postigli adaptacija po sistemu ključ u ruke je pravo rješenje za Vas. Među mnogobrojnim uslugama pružamo adaptacije stanova, poslovnih prostora i kuća po sistemu ključ u ruke, sa garancijom na izvedene radove i kompletnu adaptaciju. Prednost adaptacije po sistemu ključ u ruke, je brzina i kvaliteta izvedbe radova. Prilikom adaptacije stanova koje su povjerene na više izvođača ili poduzeća, adaptacija se oduži i traje pre dugo, izvan svih očekivanja, a znamo da svi žele što prije useliti u novi dom. Također adaptacijom po sistemu ključ u ruke dobiva se kompletna garancija na izvođenje svih radova, što nije slučaj kod pojedinačnih izvođača radova, koji često za nekvalitetan rad krive druga poduzeća i druge izvođače radova. Kompletna adaptacija stana, kuće ili poslovnog prostora je vrlo zahtijevan i kompleksan posao, koji zahtjeva brižno planiranje, projektiranje i izvođenje samih radova. Također je bitan redoslijed izvođenja radova, kako bi se zajamčila kvalitetna izvedba svih radova i izvođenje radova u predviđenim rokovima. Nakon izrade plana i projektiranja može se odrediti vrijeme i rok potreban za adaptaciju i izvođenje svih radova, do konačnog preuzimanja prostora i useljenja u novi, topli i funkcionalni dom ili poslovni prostor. Adaptacija po sistemu ključ u ruke je nabolje rješenje za poboljšanje životnog ili radnog prostora. Ona štedi vaše vrijeme i novac.

Glazure

U sklopu adaptacije stanova i podopolagačkih radova vršimo niveliranja podova masama za izravnavanje, a u slučajevima većih neravnina izrađujemo glazure. Radove izvode iskusni majstori sa kvalitetnim materijalom i strojevima. Također raspolažemo sa strojevima za sušenje glazura što uvelike skraćuje postupak adaptacije stanova.

Izrada i ugradnja svih vrsta stolarije

U podneblju u kojem živimo dobra stolarija je bitan čimbenik u izolaciji našeg obiteljskog doma. S obzirom na današnje napredne tehnologije u proizvodnji kvalitetne stolarije možemo zadovoljiti sve Vaše potrebe za kvalitetnom toplinskom izolacijom. Za vas su dostupni prozori s toplinskom zaštitom od svih materijala (drveta, aluminija i plastike). Osim kvalitetnih prozora u ponudi su i kvalitetna ulazna i unutarnja vrata. Za Vas izrađjemo i ugrađujemo stolariju po mjeri, tako da ne postoji prostor koji se ne može kvalitetno zatvoriti određenim tipom stolarije. Mnoga poduzeća koja ugrađuju stolariju ostave Vas iznenađenim kada ugrade stolariju, a oko stolarije ostane 10 cm odbijenog zida. O tome naručitelj radova obično ne razmišlja, a kada se prozori ugrade njihov odgovor je “mi to ne radimo”. Nakon toga morate angažirati građevinsko poduzeće koje će Vam za taj posao uzeti barem 20% novca koji ste platili za ugradnju prozora. S obzirom da naša djelatnost pokriva kompletne adaptacije stanova, nakon ugradnje prozora vršimo sanaciju i uređenje okolnih špaleta oko prozora. Na taj način posao obavljamo kompletno i čisto, a Vam činimo veliku financijsku uštedu.

Keramičarski radovi

U sklopu adaptacija stanova, kuća i poslovnih prostora vršimo sve vrste keramičarskih radova, od polaganja podova, zidova, stubišta, terasa, kao i postavljanje vanjskih pločica. Polaganje pločica je zahtjevan posao koji se treba povjeriti dobrom majstoru. Postavljanje pločica zahtjeva dobro pripremljenu i ravnu podlogu. Osim postavljanja pločica pružamo kompletne usluge adaptacije kupaonica, postavljanje glazura, niveliranja podova i ravnanja zidova, odnosno izvedbe svih radova i priprema za kvalitetno postavljanje keramičkih pločica.

Knauf i ličilački radovi

Knauf gips kartonske ploče su suvremeni materijali koji su postali standard u gradnji poslovnih i stambenih prostora. Jedan od glavnih značajka knaufa je tzv. suha gradnja koja omogućava lako oblikovanje prostora po željama klijenta. Knaufom je moguće pregraditi zidove, napraviti stropne oblohe, zatvoriti pojedine dijelove stambenog prostora ili pak preoblikovati dijelove prostra. S obzirom da se lako postavlja, zagarantirana je brza i kvalitetna postava. Nakon postavljanja na knauf ploće moguće je lijepiti pločice, a svojom savršenim ravninom garancija su ravnih zidova. Knauf se lako gleta i farba. Također se lako uklanja i postavlja. Savršen izbor za brzu i kvalitetnu prenamjenu prostora ili izgradnju unutar postojećeg prostora. Primjena knaufa je moguća u svim područjima građevinarstva. Također vršimo usluge ličilačkih radova što podrazumijeva kompletne obrade zidova i svih drugih površina, gletanje i ličenje uz vaš odabir boja zidova.

Podopolagački radovi

U sklopu adaptacija stanova, kuća i poslovnih prostora vršimo podopolagačke radove sa raznim materijalima. To podrazumijeva postavljanje parketa, laminata, pločica i drugih materijala na podove. Nudimo kompletnu uslugu uklanjanja starih podova, niveliranje glazura ili izradu novih glazura, te priprema podova za polaganje parketa, laminata ili pločica, te odvoz starog parketa i šute.

Vodoinstalaterski radovi

Također jedna od bitnih djelatnosti koje obavljamo su vodoinstalaterski radovi. Oni su sastavni radovi kompletnih adaptacija kupaonica. Jamčimo kvalitetno izvedenim vodoinstalaterskim radovima. Vodoinstalaterski radovi su najvažniji dio u adaptaciji kupaonica. To su radovi koji kasnije ne trpe popravke. Povjeravanje ovih radova neregistriranoj tvrci ili lošim majstorima može za posljedicu imati velike troškove sanacije, jer zahtjeva rušenje novih pločica, rastavljanje sanitarija. Zato je bitno odabrati kvalitetnu i pouzdanu tvrtku, koja zapošljava kvalitetne i pouzdane majstore. Kvaliteta izvođenja radova je najvažnija smjernica u našem poslovanju. Za sve izvedene radove dajemo garanciju, a plaćanja se vrše putem računa.

Zidarski radovi

U sklopu adaptacija stanova, kuća i poslovnih prostora vršimo sve vrste zidarskih radova u što spadaju zidanje zidova, pregradnih stijena, rušenje postojećih zidova, strojno i ručno žbukanje, te na kraju fina obrada zidova. Zidarski radovi se izvode sa velikom preciznošću i sa profesionalnim alatima. Na sve radove dajemo garanciju.

Usluga restauracije i tapeciranja staroga namještaja

Izrada svih vrsta namještaja od punog drveta i svih ostalih vrsta drveta po mjeri, a sve po želji klijenta. Vršimo i sve ostale stolarske radove. Vršimo popravak svih stolarskih proizvoda koji iz bilo kojeg razloga nisu u potpuno funkcionalnom stanju ili ih samo želite dotjerati. Naša usluga obuhvaća izmjenu potrošenih dijelova okova ili popravaka dotrajalih drvenih dijelova koji su pukli zbog nestručnog rukovanja ili su godine uporabe jednostavno učinile svoje.

Ugradnja i servis klima uređaja

Vršimo usluge servisa i montaže klima uređaja vrhunskih proizvođača.

Prodaja, održavanje i ugradnja antenskih sustava

Našu uslugu povećali smo i za suradnju s vanjskim suradnikom za prodaju, održavanje i ugradnju antenskih sustava, videonadzora, portafona, LED rasvjete, razglasnih i video sustava na hotelima, stambenim i poslovnim objektima, te servisiranjem elektroničkih uređaja: sportskih semafora, TV-video i audio uređaja.