Niskogradnja

Kontaktiraj

Kanalizacije, ceste, nogostupi, uređenje okoliša, potporni zidovi, odvodnje i drenaže, asfalterski radovi.

Uređenje dvorišta
Kupovina ili gradnja kuće zahtjeva i uređenje okućnice, dvorišta ili vrta. Uređena okućnica daje punu sliku ljepote vaše kuće ili vikendice. U ljepšim danima većina nas voli boraviti u dvorištu, a da bi vam boravak bio ugodan mi smo tu za vas. I ako nemate dvorište, pristup kući ili stambenoj zgradi potrebno je lijepo i funkcionalno urediti. Osim naglaska na ljepotu, potrebno je misliti i na funkcionalnost. Mi vodimo računa i o ljepoti i funkcionalnosti.
Prilikom uređenja dvorišta ili okućnice potrebno je voditi računa i bitnim stvarima, kao što su odvodnja oborinskih voda, pravilno navodnjavanje i korištenje adekvatnih materijala u uređenju. Izgledu svakog dvorišta doprinosi pravilno omeđivanje, kvalitetno popločavanje, razne klupe, cvijeće, posude za biljke, betonska galanterija kao i vanjska rasvjeta.
Prilikom uređanja ili adaptacije potrebno je voditi računa o stilu same građevine i na taj način je potrebno pristupiti uređenju i dvorišta, naravno prema željama investitora, ali i uz naše dobre savjete. Na taj način se dobiva jedna lijepa i funkcionalna cjelina koja Vaš život čini ugodnijim i ljepšim.
U opisu naših radova možemo izdvojit: opločavanje, postavljanje betonskih pločica, betoniranje kolnih ulaza, postavljanje svih vrsta kamena, obrada kamena, izgradnja i ugradnja betonske galanterije, drvene terase, sve vrste iskopa i navoza kamena ili zemlje, žičane ograde, terase od stare cigle i kamena, granitne kocke, iskopi bazena, betonski potporni zidovi, stepeništa i dr.
Usluge bagera

Iskopi temelja, septičkih jama, za različite priključke (voda, struja, plin, telefon…). Ostale usluge bagerom -krčenje šikara, planiranje zemlje, radovi strojem po vrlo teškim i strmim mjestima, radovi strojem po vrlo malenim uskim i skučenim mjestima

Rušenje objekata

Razbijanje betona hidrauličnim čekićem, pikamerom, rušenje objekata sa odvozom

 

Iskopi

Iskopi temelja i kanala

Iskopi za komunalne priključke : voda, plin, kanalizacija

Iskopi podruma i bazena

Priprema : iskop, navoz i planiranje

VRŠIMO USLUGE SVIH VRSTA ISKOPA SA MINIBAGEROM I VELIKIM BAGEROM

Usluga rezanja mramora

Pružamo usluge rezanja granita i mramora s profesionalnim strojevima i alatima. Također pružamo usluge ugradnje i obrade mramora i granita, te oblaganje svih vrsta podloga i zidova mramorom i granitom.