Tvrtka Ases Usluge d.o.o. već je dugi niz godina na tržišta u sektoru građenja, adaptacija, hitnih intervencija i održavanja objekata, a predanim je radom, organizacijom posla i kvalitetom izvršenih radova stekla zavidnu referentu listu zadovoljnih klijenata i korisnika. Tokom godina upotpunjavali smo svoju ponudu izvođenjem različitih radova i usluga te obuhvatili cijeli segment poslovanja u sektoru izgradnje, adaptacije i održavanja objekata pa tako i ugradnjom i servisom klima uređaja svih vrsta sa naglaskom na Electrolux klima uređaje.

Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu između ostalog i klima uređaja. Elegancija i dizajn, brojne nagrade i patenti, samo su neke od osobina koje karakteriziraju proizvode koje možete pronaći u našoj ponudi. Stalno ulaganje u kvalitetu i inovacije rezultira vrhunskim proizvodima i tehnologijom koja neprestano evoluira – koju vam upravo nudimo.

Naša je prednost to što na jednom mjestu možete dogovoriti ne samo isporuku i montažu odabranih proizvoda, već i sva briga oko transporta i organizacije radova koju dobivate na jednom mjestu – štedite vrijeme, a vrijeme je novac.

PRODAJA KLIMA UREĐAJA

Provjerene i pouzdane marke klima uređaja – Electrolux, Haier, Carrier, Maxon, Toshiba, Korel

 MONTAŽA KLIMA UREĐAJA

Vršimo usluge montaže klima uređaja po povoljnim cijenama

SERVIS KLIMA UREĐAJA

Nudimo usluge vrhunskog servisa Vašeg klima uređaja

Mob: +385 98 57 14 96
Tel/fax +385 1 6147 435
e-pošta: klima@ases-usluge.hr